preloader
Scroll to top

Både min og din stemme er viktige

Leder i Papillon, Leïla Rezzouk, har skrevet innlegg i BA der hun oppfordrer alle til å bruke stemmeretten.

Jeg kjenner på stolthet av å bo i et samfunn hvor demokratiet står så sterkt. Derfor er det så viktig at vi alle, også minoriteter, bruker vår rett til å stemme.

“Majoritetssamfunn er veldig flink til å bruke stemmen sin, men jeg vet også at det er flere og flere fra andre miljøer i byen vår som nå velger å bruke stemmeretten sin. Jeg har vært veldig bevisst de siste årene i det feltet jeg jobber i, sosial inkludering, i å dele kunnskap min om hvordan systemet fungere på de ulike nivåer. Resultatet er at den ene føler seg tryggere og inkludert i samfunnet, men også i møte med ulike private og offentlige instanser. Så nå utfordrer jeg deg som har bygget deg opp i det norske samfunnet til å påvirke andre med den viktige kunnskap du sitter med for å bli en del av den sosiale ringvirkningen. Du kan gjøre en stor forskjell.”

Godt valg!

Les hele innlegget her:
https://www.ba.no/debatt/debatt/meninger/bade-min-og-din-stemme-er-viktige/o/5-8-1116527?fbclid=IwAR0TV2Z8gedW3OA2FS75tOD9B0e4h2MFxI_IzR7cY27dnTNtSC4KgZixmYE

Stikkord

Kategorier

Papillon Bergen

Telefon: +47 973 16 077

Epost: post@papillonbergen.no

Adresse: Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen

Nygårdsgaten 2A
5015 Bergen

+47 973 16 077

post@papillonbergen.no

Related posts