preloader
Scroll to top

Bergen Springboard 2021

Også i år arrangerer Diversify Springboard i Bergen, og Papillon er med på samarbeidet. I fjor deltok daglig leder Leïla og styreleder Dora på en panelsamtale på Det Akademiske Kvarter. I år arrangerer vi både panelsamtale og selve Springboard på Bergen Internasjonale Kultursenter. Alle arrangementene er gratis! Se under for mer informasjon og påmelding.

Vi vet at det er flere utfordringer med å finne jobb i Norge, når man har krysskulturell eller innvandrerbakgrunn. Koronapandemien har ikke gjort dette enklere. Denne panelsamtalen har som hensikt å adressere disse utfordringene og å diskutere ulike verktøy for å bedre situasjonen for denne målgruppen. Samtalen vil være delt inn i en engelsk del og en norsk del.

I panelet finner du:

Bjarte Hysing-Olsen (Assisterende direktør, NAV Vestland)
Stine Fiksdal (Administrerende direktør, VIS Innovasjon)
Lubna Boby Jaffery (Fungerende byrådsleder, Bergen kommune)
Fungi Gwanzura Ottemöller (Førsteamanuensis, Universitetet i Bergen)
Stine Sofie Grindheim (Daglig leder, Dealflow)
Leïla Rezzouk (Daglig leder, Papillon)

Samtalen på norsk ledes av Papillon sin egen Rianne Vogels, og samtalen på engelsk ledes av grunnleggeren av Diversify, Chisom Udeze.

Påmelding.

Har du krysskulturell eller migrantbakgrunn og ønsker å starte opp din egen virksomhet? Bli med oss fra 24. til 27. august for å tilegne deg kunnskap, ressurser og verktøy for å starte din egen virksomhet eller organisasjon. Vi har invitert et mangfoldig utvalg av ressurspersoner til å veilede om ulike temaer, blant annet å opprette en forretningsplan, forretningsstrategi, digitalisering, design thinking, regnskap osv.

Dette kurset går over fire dager og gjennomføres kl. 09:00-16:00 hver dag.

Påmelding.

Har du spørsmål? Ta kontakt.

Bilde: Diversify

Related posts