preloader
Scroll to top

DiA Lederprogram for flerkulturelle kvinner

For English click here

         Papillon’s mentorprogram og karriereveiledning er personlig og skreddersydd. Det er laget for flerkulturelle kvinner med høyere utdanning i alderen 24-35, som er klare til å utfordre mangfoldet i arbeidslivet, og overvinne selvbegrensende tro for å bli endringsskapere og ledere i samfunnet. 

PROGRAM

Månedlige workshops med fokus på læring, engasjement og implementering av nye konsepter og ferdigheter.

Korte, nettbaserte leksjoner og hjemmeøvelser etterfulgt av mindre refleksjonsgrupper.

Individuell veiledning med noen i din bransje eller av ditt interessefelt.

Primært på norsk med noe engelskundervisning.

Klar for å ta neste steg?

Søk nå for å bli en del av vårt første årskull fra februar 2022.

TEMAER

Selvledelse

          Den første personen du leder er deg selv. Dette begynner med å kjenne styrker og svakheter, verdier og begrensninger du har. Her praktiserer vi strategier for å identifisere og overvinne interne barrierer for suksess, samtidig som vi bygger ferdighetene til selvtillit og robusthet. 

Lede andre

          Personlig og profesjonelt må ledere være i stand til å bygge sunne relasjoner, ha et godt samarbeid med andre og være tilpasningsdyktig. Her vil det legges vekt på emosjonell intelligens, effektiv kommunikasjon, team building, produktive tilnærminger til konflikt og hvordan vår flerkulturelle bakgrunn gjør oss unikt egnet til å skape psykologisk trygghet på en arbeidsplass. 

Ledelse i samfunnet

          I den siste modulen vil vi utforske de større endringene vi ønsker i våre arbeidsplasser og samfunn. Ledelse krever ikke en formel rolle eller tittel, og hver av oss har et kall. Noen av de temaene vi vil engasjere oss i er entreprenørskap, politisk og samfunnsengasjement, fantasiens kraft og strategisk tilnærming for å skape den fremtiden vi ønsker. 

Interessert og klar for å lære mer?

Klikk her for å registrere deg for vårt kommende informasjonswebinar. Hvis du ønsker å snakke med en av oss i Papillon, skriv det i skjemaet og vi avtaler tid.

Dette prosjektet er en del av vår større satsing Diversity in Action i samarbeid med Grieg Foundation og Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Grieg Foundation Logo