preloader
Scroll to top

DiA Lederprogram for flerkulturelle studenter

For English click here

Ledelse handler om å skape en positiv endring i i livet ditt og miljøet rundt deg. Det krever ikke en formell rolle eller tittel, og det er ikke noe du enten er født med eller ikke. Lederskap er et sett med ferdigheter som kan utvikles og kan starte i alle aldre. Alle kan være ledere.

Papillon sitt studentprogram er for studenter ved høyere utdanning som vil utforske og implementere ledelsesferdigheter. Programmet inneholder mentorskap og karriereveiledning som er skreddersydd for studenter av alle kjønn med flerkulturell bakgrunn.

PROGRAM

Månedlige workshops med fokus på læring, engasjement og implementering av nye konsepter og ferdigheter.

Korte, nettbaserte leksjoner og hjemmeøvelser etterfulgt av mindre refleksjonsgrupper. 

Individuell veiledning med noen i din bransje eller av ditt interessefelt.

Primært på norsk med noe engelskundervisning.

Klar til å ta neste steg?

Søk nå for å bli en del av vårt første årskull fra februar 2022.

TEMAER

Selvledelse

       Den første personen du leder er deg selv. Dette begynner med å kjenne styrker og svakheter, verdier og begrensninger du har. Her praktiserer vi strategier for å identifisere og overvinne interne barrierer for suksess, samtidig som vi bygger ferdighetene til selvtillit og robusthet.  

Lede andre

          Personlig og profesjonelt må ledere være i stand til å bygge sunne relasjoner, ha et godt samarbeid med andre og være tilpasningsdyktig. Her vil det legges vekt på emosjonell intelligens, effektiv kommunikasjon, team building, produktive tilnærminger til konflikt og hvordan vår flerkulturelle bakgrunn gjør oss unikt egnet til å skape psykologisk trygghet på en arbeidsplass.

Ledelse i samfunnet

          I den siste modulen vil vi utforske de større endringene vi ønsker i vårt samfunn. Ledelse krever ikke en formell rolle eller tittel, og hver av oss har et kall. Noen av temaene vi vil engasjere oss i er entreprenørskap, samfunnsengasjement og strategisk tilnærming for må skape fremtiden vi ønsker.

Interessert og klar for å lære mer?

Klikk her for å registrere deg for vårt kommende informasjonswebinar. Hvis du ønsker å snakke med en av oss i Papillon, skriv det i skjemaet og vi avtaler tid.

Dette prosjektet er en del av vår større satsing Diversity in Action i samarbeid med Grieg Foundation og Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Grieg Foundation Logo