preloader
Scroll to top

Frivillige medarbeidere

Vi leter etter dyktige samtalepartnere til å styrke unge mennesker gjennom vår anonym chat tjeneste.

Vi vet at ungdommer og unge voksne kan bli utsatt for press, store forventninger og negativ sosial kontroll av sin familie og av omgivelsene sine. For mange er det vanskelig å oppsøke hjelp. Vil du bidra med styrkebaserte samtaler gjennom anonym chat på vår hjemmeside papillonbergen.no? Arbeidet kan gjennomføres hjemmefra, fra din egen mobil, PC eller nettbrett.

Frivillige som ønsker å bidra i Papillon med sosial inkludering.

Vi søker etter frivillige medarbeidere til våre Mandagstreff. Dette er en ukentlig møteplass for jenter og unge kvinner. Hit kan man komme for å øve på språk, få leksehjelp, hjelp med jobbsøking, eller delta på foredrag og andre aktiviteter.

Papillon Bergen språkkurs

Papillon har behov for og er avhengige av frivillige medarbeidere i flere av våre tiltak. Dette gjelder blant annet i Mandagstreffet, chat og leksehjelp. Papillon er avhengig av trygge voksenpersoner som ønsker å bidra, både med sin tid, kompetanse og sin livserfaring. Vi har spesielt behov for frivillige med kompetanse innen matte og andre realfag.

Papillon har i dag flere engasjerte frivillige medarbeidere som kommer på sine faste dager, og vi betrakter dem som langsiktige bærebjelker i organisasjonen. Frivillige skal oppleve eierskap til Papillon, tilhørighet og samhold samt gode samarbeidsrelasjoner innad i organisasjonen.

Har du spørsmål om frivillighetsarbeid i Papillon, kan du ta kontakt med Sara Myksvoll:

sara@papillonbergen.no