preloader
Scroll to top

Frivillighetens dag 2020

Gratulerer med dagen!

5. desember er frivillighetens dag. Papillon Bergen har hatt gode og dyktige frivillige med oss hele veien og i 2020 har det virkelig tatt av. Vi ønsker å takke alle de som frivillig har stilt opp og formidlet nødvendig informasjon om COVID-19 på sitt språk. Vi begynte med vår første videokampanje i mars og det var ikke vanskelig å finne engasjerte personer som stilte opp på kort varsel.

Flere unge vi møter har på grunn av pandemiens konsekvenser hatt utfordringer med å utføre skolearbeid. Når man allerede har det vanskelig mentalt, blir det en ekstra byrde. Derfor vil vi takke våre faste frivillige som har stilt opp med både leksehjelp og veiledning på digitale plattformer, til alle døgnets tider. I tillegg en stor takk til vårt dyktige styre som har bidratt i vår anonyme chattetjeneste og hatt samtaler med unge mennesker fra over hele landet.

Vi har og flere samarbeidspartnere som har stilt opp frivillig med viktig informasjon til oss og våre deltakere. Takk til Jussformidlingen, Økonomiformidlingen og alle andre.

Takk til frivilligheten 🦋

Archives

Kategorier

Related posts